• United States

    We have redirected you to an equivalent page on your local site where you can see local pricing and promotions and purchase online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Cum sa treci de la CAD 2D la adevaratul BIM

WEBINAR -17 Aprilie, 2018. Ora 10 AM.

WEBINAR -17 Aprilie, 2018. Ora 10 AM.

Aplicatia Autodesk Revit poate fi folosita pentru a crea un model bogat in date BIM utilizand un document traditional 2D.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti crea un model BIM in Revit importand diferite formate de fisiere.

Formatele traditionale bidimensionale (2D) CAD, cum ar fi fisierele DWG, DXF si DGN, pot fi importate in Revit si pot fi folosite ca baza sau substrat pentru modelare. Revit nu va crea sau recrea automat un model BIM "cu un singur click", dar setul sau de instrumente intuitive si usor de utilizat face procesul simplu si rapid. Fisierele CAD 2D pot fi utilizate ca baza pentru modelare atat in fisierele de proiect, cat si in sabloane.

Exista o lunga lista de beneficii ale BIM inclusiv pentru investitorii si celelalte parti interesate din arhitectura, inginerie, industria constructiilor si ingineria civila - colaborare si comunicare mai eficienta, controlul costurilor, productivitatea, reducerea erorilor de proiect si intelegerea mai usoara a proiectului sunt doar cateva dintre ele.

Dupa inregistrare, veti primi un email de confirmare ce va contine informatii cu privire la accesul de participare la webinar.

Daca aveti intrebari, va rugam sa transmiteti un email la viorel.cun@autodesk.com

Va asteptam la webinar!