• United States

    We have redirected you to an equivalent page on your local site where you can see local pricing and promotions and purchase online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Proiectarea podurilor cu solutiile Autodesk

WEBINAR - 14 Mai 2019,
10.00 AM.

WEBINAR - 14 Mai 2019,
10.00 AM.

Webinarul "Proiectarea podurilor cu solutiile Autodesk", pe care Autodesk il va sustine pe 14 Mai 2019, ora 10.00 AM, va va ajuta sa intelegeti cum puteti utiliza portofoliul de produse Autodesk – setul de aplicatii Architecture, Engineering & Construction Collection - pentru dezvoltarea de proiecte pentru structuri de Infrastructura.

Structurile precum podurile sau tunelurile reprezinta o parte importanta a proiectelor de Infrastructura. In cadrul acestui webinar vom alege sa folosim structura podului ca exemplu pentru a explica fluxul de lucru aplicat, acesta fiind foarte similar cu cel al proiectarii unui tunel. Astfel, va vom prezenta pasii de urmat in stabilirea fluxului de lucru in proiectele de Infrastructura, de la etapa preliminara de proiectare si pana la detaliile de armare si crearea documentatiei.

Pentru a participa la acest webinar, va rugam sa completati formularul din partea dreapta. Dupa inregistrare, veti primi un email de confirmare ce va contine informatii cu privire la accesul de participare la webinar.

Daca aveti intrebari, va rugam sa transmiteti un email la viorel.cun@autodesk.com.

Solutiile Autodesk sunt disponibile in Romania prin intermediul Partenerilor Autorizati Autodesk.

Va asteptam la webinar!