• United States

    We have redirected you to an equivalent page on your local site where you can see local pricing and promotions and purchase online.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

.

Creeaza desene 2D cu o aplicatie usor de utilizat

Creste viteza de lucru in proiectare si beneficiaza de o colaborare mai usoara si mai rapida cu aplicatia software pentru drafting AutoCAD LT®, disponibila pentru Windows si Mac. Abonamentul include suport imbunatatit.

De ce AutoCAD LT?

Compatibilitate

Cu tehnologia dovedita TrustedDWG™, fisierele sunt compatibile cu alte aplicatii software Autodesk si sustin fidelitatea datelor. (Video: 2:31 min.)

Reliabilitate

AutoCAD LT are la baza tehnologia AutoCAD, o platforma de proiectare utilizata si apreciata de milioane de profesionisti din intreaga lume de mai mult de 30 de ani. (Video: 2:26 min.)

Productivitate

Uneltele mai inteligente pentru drafting 2D minimizeaza sarcinile repetitive si te ajuta sa lucrezi mai rapid si mai eficient. (Video: 1:47 min.)

Produsele Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autorizati Autodesk. Partenerii Autorizati Autodesk sunt reselleri independenti si au libertatea de a isi stabili propriile preturi. Preturile practicate de Partenerii Autodesk pot varia. AUTODESK ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA, SUSPENDA SAU MODIFICA PARTE DIN SAU INTREAGA PROMOTIE IN ORICE MOMENT, FARA NOTIFICARE, DIN ORICE MOTIV, LA DISCRETIA SA. PRETURILE PRODUSELOR AUTODESK SE POT MODIFICA. Autodesk, Autodesk logo si AutoCAD LT sunt marci inregistrate sau marci ale Autodesk, Inc. din SUA si/sau alte tari. Toate celelalte denumiri de produse sau marci comerciale apartin proprietarilor lor. Autodesk isi rezerva dreptul sa modifice ofertele de produse, specificatiile si preturile in orice moment, fara a anunta in prealabil, si nu este raspunzatoare pentru erorile grafice sau de tiparire care ar putea aparea in acest document.