BIM COLLABORATION PRO

Noi posibilitati de colaborare, deschise pentru echipele de proiectare ce lucreaza la distanta

Bine ai venit!

Esti profesionist in domeniul constructiilor si ai nevoie de o solutie de colaborare pentru dezvoltarea proiectelor? BIM Collaborate PRO (fost BIM 360 Design) permite echipelor de proiect sa colaboreze in modelele Revit in timp real. Solutia accelereaza ritmul de lucru, reduce erorile, economiseste bani si este usor de utilizat. Iar toate datele sunt stocate central pe platforma BIM 360.

Lucru in echipa confortabil la modelele din Revit

Centralizarea datelor proiectului in cloud reduce costurile IT si permite gestionarea drepturilor de utilizatori, urmarirea progresului pe modele sau acordarea accesului colegilor care nu au Revit. Conecteaza-te cu intreaga echipa de proiect si livreaza proiectele la timp, in limita bugetului.

VREI MAI MULTE INFORMATII?

Inscrie-te chiar acum si participa gratuit la webinariile sustinute de catre Partenerii Autorizati Autodesk participanti la aceasta campanie:

 • prezinta:

  „Noutatile Autodesk Revit 2022 pentru ingineria structurala”

 • WEBINAR „Discover improved design with Revit 2022”

 • “Aspecte practice ale managementului executiei proiectelor in faza de constructie utilizand Autodesk Construction Cloud”

 • „Project Management si colaborare in santier prin Autodesk Build”

 • “Folositi metode imbunatatite de colaborare intre Advance Steel si Revit”

 • “Cantitati in Autodesk Takeoff – 24 Iunie 2021”

 • “Noutatile Autodesk Revit 2022 pentru arhitectura - 29 Iunie 2021”

 • “Descopera avantaje utilizarii platformei Autodesk BIM Collaborate - 15 July 2021”

Cum evalueaza utilizatorii BIM Collaborate Pro?

Afla ce au de spus clientii despre BIM Collaborate Pro - au fost bucurosi sa spuna cat de mult ii face mai productivi. Un exemplu pentru toti: „Tehnologia de colaborare Bim Collaborate Pro ne-a economisit 20% din timp si a redus costurile cu 90%”.

Compara BIM Collaborate Pro cu modul in care lucrezi

Cum distribui modele in Revit? Inchiriezi servere scumpe, trimiti prin e-mail PDF-uri voluminoase sau scrii revizii, unul cate unul, in comentarii? Exista o alta cale. BIM Collaborate Pro este singura solutie care permite partajarea modelelor in Revit si coordonarea activitatii echipelor multidisciplinare din cadrul companiei si din cadrul mai multor companii. Afla cum BIM Collaborate Pro face fata concurentei.

Multumim ca utilizezi legal solutiile Autodesk!

Atunci cand produsele dezvoltate de echipa noastra Autodesk devin victime ale pirateriei, proprietatea ta intelectuala este in pericol. Copiile pirat pot provoca esecul sistemului de operare, pot compromite informatiile personale si iti pot afecta munca in mod negativ. Produsele software neautorizate sunt adesea echipate cu unelte care incearca sa obtina date sensibile sau acces la informatiile de ordin financiar. Fisiere, proiecte, dar si documente personale sau fotografii pot fi pierdute sau deteriorate ireversibil, computerul isi va reduce din viteza de lucru si va deveni inutilizabil. Caracteristicile cheie ale aplicatiilor vor esua exact atunci cand vei avea cel mai mult nevoie de ele. Ceea ce este cel mai important, totusi, este faptul ca daca folosesti aceste mijloace ilegale, comiti o infractiune. Comiti furtul muncii altcuiva, desi ai posibilitatea de a folosi acea munca oficial, beneficiind de intreaga sa calitate si de toate avantajele oferite de o licenta software legala.

Pentru detalii si oferte comerciale, contacteaza Partenerii Autorizati Autodesk participanti la campanie:

 • GRAITEC ROMANIA
  Partener Autodesk Platinum
  Email: sales@graitec.ro

 • MAN AND MACHINE RO
  Partener Autodesk Platinum
  Email: office@manandmachine.ro