• United States

  We have redirected you to an equivalent page on your local site where you can see local pricing and promotions and purchase online.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 Design

Uz BIM360, možete povezati projektne timove gdje god se nalazili

BIM 360 Design omogućuje projektnim timovima da u stvarnom vremenu surađuju na Revit modelima. Ubrzava rad, smanjuje pogreške, štedi novac i jednostavan je za upotrebu. Svi se podaci pohranjuju centralno na BIM 360 platformi. Pokušajte to danas sa svojim timom.

ok

Udoban timski rad na modelima u Revitu

Centralizacijom podataka o projektu u oblaku smanjuju se IT troškovi i omogućuje vam upravljanje korisničkim povlasticama, praćenje napretka na modelima ili omogućavanje pristupa kolegama koji nemaju Revit. Povežite se s čitavim projektnim timom i isporučit ćete projekte na vrijeme i unutar budžeta.

Zašto poticati suradnju? To možete saznati u našim priručnicima:

 • Četiri glavna trenda u projektnoj suradnji

  Želite li maksimalno iskoristiti BIM? Tada će vas zanimati četiri glavna trenda u gradnji i njihov utjecaj na vaše poslovanje.

 • Kako povećati profit boljom suradnjom

  Spajanjem projektnih timova bolje cijenite vrijeme, resurse i ljude - što rezultira većim profitom. Pročitat ćete 9 razloga zašto je to tako.

 • Kako suradnja koristi svim vrstama projekata

  BIM 360 Design će projektnim timovima dati informacije koje će ubrzati njihov rad, bez obzira na vrstu projekta. Saznajte točno kako to radi.

Ovdje pronađite što su Autodeskovi partneri u Hrvatskoj pripremili za vas

BIM 360 Docs u konstrukterskom uredu – projektna suradnja u oblaku

Projektiranje tunela Autodesk BIM tehnologijom

Organizirajte projektnu suradnju u oblaku - BIM 360 na primjeru HR tvrtke

BIM 360 Design Webinar

BIM suradnja na projektu ceste korištenjem Autodesk cloud tehnologije

Projektiranje mosta Autodesk BIM tehnologijom

Kako korisnici ocjenjuju BIM 360 Design?

Pročitajte što korisnici mogu reći o BIM 360 Design-u. Rado će vam objasniti koliko su produktivniji. Jedan primjer za sve: "Rad s BIM 360 Design uštedio nam je 20% vremena i smanjio troškove za 90%."

Usporedite BIM 360 Design s načinom rada danas

Kako dijelite modele u Revitu? Da li skupo iznajmljujete servere, šaljete velike količine e-poštom ili pišete revizije jednu po jednu u komentarima? To ide drugačije. BIM 360 Design jedino je rješenje koje omogućuje dijeljenje modela u Revitu i koordiniranje rada multidisciplinarnih timova unutar tvrtke i unutar nekoliko tvrtki. Uvjerite se sami kako radi BIM 360 Design.

ok

Kontaktirajte nas

Naši iskusni prodajni partneri rado će vam pomoći pronaći rješenje po mjeri.